Mass Effect 2 helyzet jelentés: 18. szintű katona vagyok jelenleg, szépen etetem a halaimat, gyűlnek a hajó modellek, erősen nyomulok Mirandára, jelenleg egy roppant ködös bolygón vagyok, és még 2 tagot be kell szerveznem.
Tegnap néztem: e-bayen -4000 Ft a játék.
"Fordul a gép, Folyik el az élet." - Thy Catafalque
felraktam megint a torcslájtot, immáron a végleges retail verzsönt (az eddig megjelent verziók csak ripek voltak) a retail 1.13-as. pár megjelenítés módosulat van, illetve van egy új minion a kutya és macska mellett, egy repülőszemüveges vadászgörény :D
A nők olyanok, mint a parkoló...a normálisak mind foglaltak, a többi meg rokkant vagy fizetős...
A kikötő résznél ahol Samara küldetését kezdted (taxi leintése) Oldalt lesz egy terminál, amit aktiválsz aztán megjelenik egy kijelző ami mutatja, hogy hány méterre vagy a másik termináltól. Ha közeledsz akkor csökken, ha távolodsz akkor növekszik. Ezt 3 ilyen terminállal kell eljátszani, mind a 3 itt van.
Ha mész jobbra-balra akkor messziről is ki fogja írni, hogy "terminál feltörés" (vagy valami hasonlót, magyarul). 1 van az ajtótól balra, 1 jobbra, 1 meg zöld asari mellett.
Módosította: black87 ('10.02.25 - 06:41)
If you wish to make an apple pie from scratch, You must first invent the universe
Sentinel (Őrszem) karakter talán kezdésnek az extra páncél miatt, gyorsmentés mindig, ha látod a dobozokat akkor fedezékbe mert jön a harc, gonosznak lenni kifizetődik.
A pont kiosztás is 5 kategória, viszont embereimnek nekem kell kiosztani végre. Az is tetszik hogy most külön-külön küldhetem a társakat fedezékbe, akárhová és ha tovább mentem nem állnak ott mint a faszok.
Dettó. Mondjuk igen, az elsőben csapattagok nélkül is simán tudtál gyakni. Itt már azért nehezebb. Sentinelt próbáld ki, az nagyon tápos.
Amúgy nincs az annyira lecsupaszítva. Elsőben Medigélt nem nagyon használtam én se, pedig Adept votam. De egyszerüen kellett egy klinika váz a páncélba és máris volt 5,5 hp/mp újratöltődés.
A térkép hiányzik kicsit, de annyira lineárisak a pályák, hogy felesleges tényleg. Mondjuk a radar attól még maradhatott volna, vagy legalább lehetett volna ki/bekapcsolható opció.
Medigélnek minek legyen gombja: automatikusan felgyógyultok. A társaid meg a csata végén feltámadnak. De ha esetleg addig nem tudsz várni akkor a Unity nevü skillt kell használnod. Nem lehet eltéveszteni: ennek az egynek van számlálója.
Térkép nincs, csak ha városban jársz, és ott is alig lehet átlátni. :S
Feldobtam a Mass Effect 2-őt és hippijjé, csilivili meg huhúúúúúúúúújjj! Importáltam Sepördöt és ismerkedem az elejével. A pisztoly töltögetés nem fexik, a rakéta vető meg igen.
"Fordul a gép, Folyik el az élet." - Thy Catafalque