Köszi az öletet ez lett a karácsonyi ajándék :D De csak ragasztóval tudott megálni...anélkül nekem szétesett az egész egyessével lehullott nem tudom mit rontottam el mindent a szöveg és kép alapján csináltam.
ezt nem nagyon tudom elmagyarázni, arra törekedj, hogy minden gyufát fogjon, lehetőkleg egyenletesen, és ne tul szorosan, mert akkor nem tudsz tovább épülni
Hy Nekem a 7.doboz fenénél éreztem, hogy birja , de mikor le vágam a gumit akkór 3-4 et bírtam csak bele szúrni. Utánna egyre " széllyel málott " . Kezdhettem elörről LOOL !! :-< Amúgy ez az első kocka amit csináltam:->
segíts magadon, isten is megsegít... ez nem online segélyvonal, ha gondod van mondd hol akadtál el a saját érdekedben kiszedem az msn címed, mielőtt telespammelik :|
Módosította: cSuwwi ('08.10.08 - 21:27)
A nők olyanok, mint a parkoló...a normálisak mind foglaltak, a többi meg rokkant vagy fizetős...
Mert nem jól csinálod. A végén még meg kell csinálni azt, hogy a gyufaszálak azon végeit, amelyiken nincs fej, benyomkodod addig, hogy egyszintbe legyen a keresztbe álló szállak oldalaival és az ellentétes oldalra ilyenkor még legalább 1 sort be lehet szurkálni. Ha ezt is megcsinálod, akkor már nem fog szétesni.
hát élőben tényleg jól néz ki. 14 doboz gyufa kellett hozzá és rendeteg türelem. valamint ha gumival csinálod, akkor ajánlott úgy, hogy a végefelé egyszerre hatot raksz rá, úgy, hogy minden oldalra egyet, különben elszakad és szétesik az egész.