2010. szeptember 3, péntek 13:46, Hilda napja van.
hirdetés »
Beszélgessünk
Napi hírek, botrányok, pletykák
Témaindító: Stefanie
nick×   email×   website×   kód× <- kilencszázharminchat
vastag szöveg dőlt szöveg aláhúzott szöveg
balra rendezés középre rendezés jobbra rendezés
áthúzott szöveg forráskód beszúrása idézet beszúrása
offtopic szöveg képfeltöltés megnyitott makrók bezárása

'10.08.25 14:27 (@560) | #1445
Üzenetek: 6285, Aktivitás: tegnap
Presidente
HT focimenedzser
:ASDasdasdd
░▒▓▒░ HATTRICK ░▒▓▒░
'10.08.24 18:13 (@717) | #1443
Üzenetek: 22941, Aktivitás: 15 órával ezelőtt
Lord FM
Fantommert szopat az FMOrkdaráló ÁrnyharcosSector fanatic
Kit suttyózól te Te suttjó? :D
Éjjel csatáról álmodtam, perceket-órákat számoltam, reggel Turulnak áldoztam, délben sereggel támadtam!
'10.08.24 18:05 (@712) | #1442
Üzenetek: 16036, Aktivitás: 6 órával ezelőtt
Runner
gút blogger (Y)Ya drom történetének leghosszabb blogjáérthogy legyen már háromsamurai spirit
De válaszolni már nem tudsz, te suttyó?

Gabber legalább válaszolt.
Módosította: Sysfox ('10.08.24 - 18:06)
Válasz Garm McFrost üzenetére (#1440)
If you can dream it, you can do it. - Walt Disney
'10.08.24 18:01 (@709) | #1441
Manchester United a szerelem, a többi csak kaland. :$
'10.08.24 17:58 (@707) | #1440
Lord FM
Minden napra jut egy újabb surmó? Vagy mi lesz ?

Szeva McFrost,

Azért írok neked, hogy picit próbáljuk meg feldobni a klubot amit alapítottam az SG-n, mivel tudom h te megbízható tag vagy és normális drukker bírod a focit, lévén, hogy egy kiscsapatos topikból csináltál rengeteg hsz-t, ami elég szép, nem lenne ellenemre, ha néha hozzászólnál a Blackburn 1-2 meccséhez alkalomadtán. Nem hinném h ismered a csapatot, azért hoztam létre:). Tudom kicsit rafinált, hogy titokban" kampányolok, csak, ha már létrehoztam egy topikot akkor bizony érdemes foglalkozni is vele, minél többeket érdekelje a csapat...Ha fent leszek igyekszem friss hírekkel szolgálni és 1-2 képet is feltöltök a Blackburn meccseiről, ha kell neked annyi a dolgod, h néha néha (nem kényszer) hozzászólnál. Előre is köszönöm és ismétlem ez nem kötelező, csak egy pici szívesség.

Üdv Sysfox
Módosította: Garm McFrost ('10.08.24 - 17:58)
Éjjel csatáról álmodtam, perceket-órákat számoltam, reggel Turulnak áldoztam, délben sereggel támadtam!
'10.08.23 20:15 (@802) | #1439
░▒▓▒░ HATTRICK ░▒▓▒░
'10.08.23 20:07 (@796) | #1438
'10.08.23 19:59 (@791) | #1437
Üzenetek: 6285, Aktivitás: tegnap
Presidente
HT focimenedzser
ilyen a jó topiknyitó, örülök neki.

látszik, hogy nem úgy szarja le a topikját, mint Makszi a Blackburn Rovers topik házigazdajogát.
░▒▓▒░ HATTRICK ░▒▓▒░
'10.08.23 19:15 (@760) | #1436
Üzenetek: 4892, Aktivitás: 6 perccel ezelőtt
England
Lord of FM06 :)Monopolis bácsi :)
én nem kaptam O.O O.O
'10.08.23 18:53 (@745) | #1435
Üzenetek: 3526, Aktivitás: 1 perccel ezelőtt
CSAK A KISPEST!Sörmester
lol, majdnem szóról-szóra ezt kaptam én is... :DD
'10.08.23 18:49 (@742) | #1434
Runner
gút blogger (Y)Ya drom történetének leghosszabb blogjáérthogy legyen már háromsamurai spirit
Kuka.

[kegyetlen]

Nem ám.
'10.08.23 18:48 (@742) | #1433
Lord FM
Szeva Mcfrost,

Azért írok neked, hogy picit próbáljuk meg feldobni a klubot amit alapítottam az SG-n, mivel tudom h te megbízható tag vagy és normális drukker bírod a focit, lévén, hogy egy kiscsapatos topikból csináltál rengeteg hsz-t, ami elég szép, nem lenne ellenemre, ha néha hozzászólnál a Hercules 1-2 meccséhez alkalom adtán. Nem hinném h ismered a csapatot, azért hoztam létre:). Tudom kicsit rafinált, hogy titokban" kampányolok, csak, ha már létrehoztam egy topikot akkor bizony érdemes foglalkozni is vele, minél többeket érdekelje a csapat...Ha fent leszek igyekszem friss hírekkel szolgálni és 1-2 képet is feltöltök a Hercules meccseiről, ha kell neked annyi a dolgod, h néha néha (nem kényszer) hozászólnál. Előre is köszönöm és ismétlem ez nem kötelező, csak egy pici szívesség.

Üdv XMG
'10.08.23 17:45 (@698) | #1432
Üzenetek: 19327, Aktivitás: 1 perccel ezelőtt
drom developerfőnök
... minimálbérért, vagy annyiért se.
A nők olyanok, mint a parkoló...a normálisak mind foglaltak, a többi meg rokkant vagy fizetős...
'10.08.23 17:43 (@697) | #1431
Lord FM
Azt ott izgulhatnál éjjelente, hogy az orkok mikor vágják el a torkod....
'10.08.23 17:08 (@672) | #1430
Runner
Viccnek szántam, mert ott van hogy "0 Ft".

Nem vagyok se vak, se hülye.
'10.08.23 17:00 (@667) | #1429
Üzenetek: 1102, Aktivitás: 12 órával ezelőtt
A hirdetésben szerepel, hogy meg kell jelölni a fizetésigényt is :)
'10.08.23 16:53 (@662) | #1428
Runner
A hirdetésben szerepel a fizetés is... :)
'10.08.23 10:38 (@401) | #1427
CSAK A KISPEST!Sörmester
dobtam egy önéletrajzot, hátha :D
egy ideig simán jó lenne, nyugis meló is legalább. :D
'10.08.14 13:30 (@521) | #1426
Üzenetek: 2816, Aktivitás: tegnap
Fő Rohatt
aranyérdemlovagkereszt fából
Az, hogy a csúcs mikor van, nem azt jelenti, hogy előtte meg utána lévő napokban heló.
return 0; | http://lorem.hu
'10.08.13 07:29 (@270) | #1425
Runner
Tegnap este nézegettem az eget, de egyetlen darabot sem sikerült felfedezni. Mondjuk erkélyről néztem, sok fény is volt.
'10.08.13 06:15 (@219) | #1424
Üzenetek: 1355, Aktivitás: 7 órával ezelőtt
hát elméletileg a csúcs tegnap volt, de én ma dolgozok, így ki kellett ismét hagynom, hogy 10-15 km-t utazzak hajnal 2 körül, hogy lássak valamit
akinek kasztrálják az aláírását
'10.08.12 23:10 (@923) | #1423
Üzenetek: 2816, Aktivitás: tegnap
Fő Rohatt
aranyérdemlovagkereszt fából
Nem maradtál le: Perseidák
return 0; | http://lorem.hu
'10.08.12 21:31 (@855) | #1422
'10.08.12 14:20 (@556) | #1421
'10.08.08 09:48 (@366) | #1420
Runner
Üdvözlyük Kassa Városábán!

Botrányos lett Kassa magyar honlapja
'10.08.04 18:59 (@749) | #1419
Inside this fantasy, it seems so real to me, True love behind a wall, where men and angels fall... | http://schatten.hu
'10.08.04 17:36 (@691) | #1418
Runner
Inkább az a kérdés, akar-e még rendőr lenni. Azért elég sokkos lehet, hogy melletted lelőnek valakit, aki meghal.
'10.08.04 17:33 (@690) | #1417
Runner
Jelen esetben tehát az a kérdés, miképp fordulhatott elő, mennyire szokványos az, hogy a közúti rutinellenőrzésekben szokásos két fős rendőrjárőr helyett, egyetlen hivatásos rendőr ellenőrizte a 71-es főúton elhaladó autókat, csupán egy szakközépiskolást véve maga mellé, mindezt késő éjjel.

Ez kérdés? Mert annak elég rossz, csak körül kell nézni, ez mindennapos dolog. Így lett meg a beígért több ezer plusz rendőr az utcákon. Szakközépiskolásokkal, akik nem hordhatnak fegyvert magukkal, bár ez megérthető.
'10.08.04 17:32 (@689) | #1416
Üzenetek: 1102, Aktivitás: 12 órával ezelőtt
Ez az ügy nagyon ködös és mennyi fasság fog elhangzani addig, amíg kiderül mit miért tettek. Ha kiderül egyáltalán...

A rendőrsulis srácra leszek kiváncsi még. Ha ezek után marad a rendőröknél 2 dolog lehet sztem:
- élrendőr és komoly karrier ( saját maga által)
- egy szadista rendőr, aki mindenkin bosszút akar állni...
'10.08.04 17:29 (@687) | #1415
Runner
Indexen cím: "Holttestet találtak az alsóörsi lövöldözés közelében", felette a kategória neve: Bulvár...

Ez bulvár?
'10.08.04 17:16 (@677) | #1414
Runner
Éppen ezt akartam beírni.

Állítólag megvan a kocsi, és volt benne egy holttest.
'10.08.04 12:20 (@472) | #1413
Üzenetek: 3267, Aktivitás: 4 nappal ezelőtt
ProfessionalExpert
Újabb rendőr gyilkosság. Nice! Szép irányba tartunk...
Death in the shape of a panzer battalion
'10.08.03 21:07 (@838) | #1412
Jó tudni a mákról

Szlovákiában több évvel ezelőtt egy egész temetőnyi sírt kellett exhumálni, mert áthelyezték azt a falu tulsó oldalára. Mindenki legnagyobb meglepetésére a csontok teljesen ép állapotban voltak, olyannyira, hogy tudományos vizsgálatot indítottak az okok felderítésére. Az eredmény egyszerre volt banális és megdöbbentő. Kiderült, hogy a helyi lakosság rendszeresen, heti 3-5 alkalommal fogyasztott étkezési mákot különböző ételek formájában, mivel épp a máktermesztés volt a falu egyik fő bevételi forrása. A további tudományos kutatások kiderítették, hogy a mák olajának rendkívül magas foszfor tartalma volt a "felelős" a kalcium hatékony felszívódásáért, és a csontokba való beépüléséért. A kutatások során létrehoztak két, egyenként 20-20 fős csoportot, melynek tagjai előrehaladott csontritkulásban szenvedő nők voltak. Az egyik csoport hagyományos kezelést kapott, míg a másik napi 1-1 mokkáskanálnyi mákolajat szedett. Az eredmény mindenkit meggyőzött! A mákolajjal "kezelt" csoport valamennyi tagjának csontozata normális értéket mutatott már 12-16 hónapos kezelést követően. Tanácsom tehát: hetente 3-szor fogyasszon mákos ételeket, vagy rendszeresen alkalmazza a gyógynövény szaküzletekben is kapható mákolajat. Vigyázat! Levegővel érintkezve gyorsan avasodik, ezért mihamarabb zárja vissza a kupakot, és tegye hűtőbe! A csontritkulás megelőzésére vagy az állapot javítására ugyancsak kedvező hatású a gyógynövényboltokban kapható medvehagyma alkoholos kivonatának tartós szedése. (Bálint János)
Link: http://www.terebess.hu/tiszaorveny/zoldseg/mak.html
És egy másik ugyanerről a témáról: Schirilla Györgyöt és Oláh Andort hosszú évekkel ezelőtt egy régész ismerősük elhívta egy XIX. század eleji csallóközi temető feltárására, mivel a kétszáz éves csontvázak egyike sem volt csontritkulásos (nem voltak meggörbült hátú anyókák stb.). A két természetgyógyászra várt a feladat, hogy kiderítsék, mi lehetett az oka. Ők a választ az akkori emberek életmódjában találták meg. Nem édesítettek semmit cukorral, csak mézzel, nem ettek annyi vöröshúst mint mi, mangalicát tartottak, ami jóval egészségesebb. És, ez volt a legfőbb: rengeteg mákot ettek. Schirilla György 58-féle mákos étel receptjét gyűjtötte össze. Az volt a szokás, hogy a vendéget mákos kaláccsal, bejglivel kínálták, a mákos süteménynek ki kellett tartania ünneptől ünnepig. Márpedig a mák nagyon egészséges. Fantasztikusan nagy mennyiségben tartalmazza azokat az anyagokat, amelyek az egészséges táplálkozáshoz és a csont megtartásához szükségesek: ilyen a kalcium, a vas (a nagy vastartalomtól fekete), de tartalmaz folsavat is, ami megkönnyíti ezek felszívódását.
Schirilla György természetgyógyászként egy maga által kreált mákreceptet ajánlott csontritkulásra, ami egyszerűen elkészíthető, és még finom is:
25 dkg mákot le kell darálni, kevés vizet kell hozzáadni, és annyi mézzel édesíteni, amennyitől kellemesen édes lesz. Ezt össze kell forralni, de éppen csak az első "puttyanásig", mert különben a mák megkeseredik. Az elkészített mákot, ami tulajdonképpen olyan, mint a bejglitöltelék, be kell tenni egy befőttesüvegbe, és hűtőben tartani. Lényeg, hogy minden nap kell belőle enni legalább egy evőkanállal. Legjobb reggelire enni. Többet lehet, kevesebbet nem. Ha elfogyott, akkor újat készítünk. Az epebetegek keverhetnek hozzá reszelt almát, a cukorbetegek pedig használhatnak cukorpótlót és kicsit több vizet. Fontos, hogy ne cukorral édesítsék, mert a cukor kivonja a csontból a kalciumot. Jót tesz, ha utána például iszunk hozzá egy kis citromos vizet, mert a C-vitamin megkönnyíti a mákban levő anyagok felszívódását, beépülését. Mivel ez nem gyógyszer, csak egészséges táplálék, a hatását nem máról holnapra, hanem hosszabb távon fejti ki.
Egyébkéntarra is oda kell figyelni, hogy a mindennapi táplálkozásban cukor helyett mézet használjunk, húsból is kevesebbet, és akkor is inkább baromfit vagy mangalicát együnk. Nem tesznek jót a szénsavas üdítőitalok sem, mert a bennük levő foszforsav kivonja a csontból a kalciumot.
'10.08.03 20:48 (@825) | #1411
A HAGYMA

A cikk rövid fordítása:

1919- ben amikor az influenza járvány megölt 40 millió embert (valószinü USA-ban), volt egy orvos ,aki sok farmert meglátogatott, hogy megprobáljon segíteni a járvány elterjedésében.. Egyszer egy családhoz érkezett, és csodálkozott, hogy mindenki egészséges.A feleség közölte, hogy egy edényben hámozatlan hagymát tartanak a szobában . Az orvos nem akarta elhinni, és kérte, hogy vizsgálhassa meg a hagymát mikroszkóppal. A hagymában megtalálta az influenza virust. Szemmel láthatóan a hagyma bevonzotta a mikróbát igy tartva a családot egészségesen.

A cikk írója hallott egy történetet a fodrászától. Néhány éve az alkalmazottai és sok kuncsaftja is influenzások voltak. A következő évben több edényben hagymát helyezettel különböző helyre a fodrász helyiségben. Meglepetésére senki sem betegedett meg az alkalmazottai közül.

Egy másik eset:Egy illetőnek tüdőgyulladása volt A hagyma mindkét végét levágta majd az egyik végét felszúrta egy villára majd a villa nyelét beleállította egy vázába és a beteg paciens mellé helyezte az éjszakára. Reggelre a hagyma fekete lett a mikróbáktól. A cikk írója is kipróbálta ilyen esetben a hagymát és utána jobban érezte magát.

A megmaradt szeletelt nyers hagyma MÉRGEZŐ!!!

Vagy süssük le azonnal vagy dobjuk ki.A szendvicsbe rakott hagyma is másnap veszélyes.

A fenti cikk szerint a megmaradt hagyma bevonzza a mikrobákat még egy éjszaka is és másnap elkészítve nagyon mérgező lehet a mikrobák toxinjai miatt gyomorrontást epegyulladást és ételmérgezést okoz (nem okozhat, hanem okoz!)

A romlott majonézes hagymás krumpli nem a majonéztől romlott!
Módosította: Habru (ma 20:49)
'10.08.02 21:44 (@864) | #1410
Üzenetek: 8124, Aktivitás: 14 órával ezelőtt
Lullababy
a27, puß
Kommentek között írták: ott nagyon nem mindegy hogy ha 1 perccel előbb érsz be vagy később, bár még így is elég durva.
Módosította: Stefanie (tegnap 21:44)
Válasz cSuwwi üzenetére (#1408)
Inside this fantasy, it seems so real to me, True love behind a wall, where men and angels fall... | http://schatten.hu
'10.08.02 20:52 (@827) | #1408
Üzenetek: 19327, Aktivitás: 1 perccel ezelőtt
drom developerfőnök
az első videón az a balfasz az ajtóban nagyon súlyos. áll és várja hogy betolják a peronmajmok :D
nemhogy leszállna és a 2 perc múlva érkezőre feltolná magát
A nők olyanok, mint a parkoló...a normálisak mind foglaltak, a többi meg rokkant vagy fizetős...
'10.08.02 20:48 (@825) | #1407
'10.08.02 20:38 (@818) | #1406
'10.07.30 16:29 (@645) | #1405
CSAK A KISPEST!Sörmester
Nyugodjon békében!
'10.07.30 16:13 (@634) | #1404
Runner
Mindig ilyen összefogás kellene és talán jobb világban élnénk! R.I.P. Radovic Dusán rendőr hadnagy!

Módosította: Sysfox ('10.07.30 - 16:14)
'10.07.28 20:06 (@796) | #1403
'10.07.28 13:41 (@528) | #1401
Üzenetek: 7683, Aktivitás: 17 órával ezelőtt
addict
ájem dö entipópI did it for the LULZ.jpg
Igaz, hogy legálissá vált, de az Apple ettől még ugyanúgy semmisnek tekinti majd a jótállást a feltört telefonokon.
( ̄へ ̄) I told you, they’re natural!
'10.07.28 09:19 (@347) | #1399
Üzenetek: 8124, Aktivitás: 14 órával ezelőtt
Lullababy
a27, puß
'10.07.27 17:23 (@682) | #1398
Legálissá vált a telefonok feltörése a fogyasztók lobbijára Amerikában
Szerző: napi.hu Dátum: 2010.07.27 16:10 Csoport: IT VILÁG Háttér:
Az okostelefonok tulajdonosai egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy maximálisan kihasználhassák készülékeik képességeit.

Az amerikai szerzőijog-védelmi iroda azért hozta az intézkedést, hogy jogi védelmet adjon azoknak a felhasználóknak, akik feltörik a birtokukban lévő telefont, hogy több szolgáltatást vehessenek igénybe.

A telefon feltörésének gyakorlata azért terjedt el, mert így olyan alkalmazások is használhatóvá válnak a telefonokon, amelyeket korábban a gyártó, vagy a szolgáltató nem engedélyezett.

Az Apple évek óta küzd ez ellen a gyakorlat ellen, mivel bizonyos szoftverek installálását ellehetlenítette az iPhone-okon - így tehát nem állt érdekében a legalizáció. Ilyen alkalmazások voltak az iPhone esetében az alternatív billentyű-kiosztások és a Safari reklámokat blokkoló szoftvere és a lista még folytatható.

A rendelkezés arra is lehetőséget nyújt, hogy a wireless szolgáltató kiléte is választható legyen - írta a Reuters. Ez rossz hír az AT&T-nek, amely eddig kizárólagos vezeték nélküli hálózattal foglalkozó beszállítója volt az Apple-nek.
'10.07.25 10:31 (@397) | #1397
'10.07.24 21:36 (@858) | #1396
Lord FM
Az is szépes, bár kissé sötétes nekem.
hirdetés »