~ hamacsi letölt, telepít (google ha nem ismered) ~ hamacsi indítás, belépés szobába: dromhu, a jelszó ugyanez ~ a #2-es postban lévő linkről mindent letölt ~ sima és ip patch feltelepít ~ elindít ~ többjátekos - katt a nicknévre: megad valami nick és jelszó (8 karakter legalább) ~ NEM KELL AKTIVÁLNI, elég visszalépni, megjegyzi ~ többjátékos - belépés adott játékba ~ helyi hálózatra állítás ~ hamacsin kapott accra belépés ~ gém
Nekem eddig 1:48:11 az egykörösben. Ez gyenge, de majd fejlesztek. A legnagyobb gond, hogy nem tudok normálisan leváltani fékezés közben, mert a bal Alt-ot nem lehet beállítani lefelé váltásnak, és így Q-val váltok le, de fékezés közben nehéz (Z a fék).
mint emlitettem 2 részre gondoltam. egy hosszútávú és egy egy körösre.
Remélem mindenki lelki világára bízhatom azt, hogy ne csaljon, még minimálisan se.
1. rész:
leggyorsabb kört kell elérned adott pályán adott kocsival. természetesen akármennyi gyakorló, vagy üzemanyagfogyasztó kört mehetsz. képet kérnék arról amelyik képpel nevezni szeretnél.
2. rész:
ez egy hosszabb megbizhatósági verseny lenne
10 körre gondoltam. ennek a 10 körnek az össz ideje számit, tehát nem a leggyorsabb kör. itt azért megemlitem, hogy attol hogy 1-2 hiba belecsuszik, nem kell feladni, szerintem bármelyikünk hibázni fog ezalatt a rész alatt, de egy képpel nevez.
akkor az első:
Pálya:
Blackwood-gp track
Autó:
XF GTI.
Nevezni vasárnap éjfélig lehet, kérem hogy a kommentben legyen benne az hogy versenyre, az hogy az adott képpel melyik részre nevezel(leggyorsabb kör, vagy a legmegbizhatóbb pilóta). persze ha utólag ugy gondolod gyorsabbat mentél cserélheted a nevezést, vasárnap éjfélig. eredményt hétfő este hirdetek.
Egyébként a mesterséges (un)intelligencia katasztrofális, a gépi ellenfelek nem kerülnek ki, hanem simán belém jönnek még akkor is, ha egy repülőtérnyi hely van mellettem. A kanyarban kilöknek, nem korrigálják a pályájukat, ahol kell menniük, ott mennek, bármi is van az útban.
Ez azért gáz, mert egyenesben ugyanolyan gyorsak, ezért rá vagy kényszerítve, hogy kifékezd őket, de ott pedig kilöknek. Köszi.
én profik ellen szoktam tolna, ha a rajtnál nem löknek ki akkor szép lassan megyek el tőlük. hibázni nem szabad, mert akkor ugyanilyen lassan lehet vissza is hozni, bár egyszer sikerült.
a turbós alapkocsival tegnap mentem egy 15 köröst, 'gyors' ellenfelekkel, megnyertem, majdnem 1 perc előnnyel (volt boxkiállás kötelezően) gyorsnál átlag 1:55-ös időket mennek profinál: 1:50-eseket nekem most 1:51 körül megy, a gyors már lassú, a profi meg túl gyors...
A nők olyanok, mint a parkoló...a normálisak mind foglaltak, a többi meg rokkant vagy fizetős...
felőlem lehet. egyébként épp most agyaltam ki, hogy hirdetek egy off-line versenyt.
2 részre lenne osztva:
adott pályán, adott kocsival kié a leggyorsabb kör(képpel alátámasztva), illetve ugyanez az auto, ugyanez a pálya pl 8-10 kör megtételénél az össz. idő számitana, persze ugyanugy képpel "bizonyitva". mindenki szive joga, hogy csal nem csal, lelke rajta, remélem nem lesz ilyen.
külön lesz "dijjazva" is a két része, az első a Leggyorsabb versenyző, a másik a legmegbizhatobb versenyző
vélemény?
(anno a gt4 ballor féle oldalán volt hasonlo verseny, mindenki tisztán játszotta, és nagy izgalmak voltak.)
~ hamacsi letölt, telepít (google ha nem ismered)
~ hamacsi indítás, belépés szobába: dromhu, a jelszó ugyanez
~ a #2-es postban lévő linkről mindent letölt
~ sima és ip patch feltelepít
~ elindít
~ többjátekos - katt a nicknévre: megad valami nick és jelszó (8 karakter legalább)
~ NEM KELL AKTIVÁLNI, elég visszalépni, megjegyzi
~ többjátékos - belépés adott játékba
~ helyi hálózatra állítás
~ hamacsin kapott accra belépés
~ gém
ennyi