28-31 éveseket vegyél csak, akik legalább megfelelő tapasztalattal és legalább középszerű formával rendelkeznek. Ja és vétel előtt nézd meg, hogy mennyi csillagot tud.
+Töltsd le a PsicoTSI Terminus Edition-t, sokat segít vásárlásnál.
Kontort megszereztem, ennyit szerintem megér (5400 eFt), a legjobb játékosom lesz, és a középpályán remek, mert jó az átadása, a játékszervezése sem rossz.
Richárd Kontor (236785175) Magyarország 27 éves és 28 napos, következő születésnap: 2010-06-01
Forma: megfelelő, erőnlét: jó Népszerű fickó, aki higgadt és becsületes. Tapasztalata pocsék, és pocsék vezetői képessége van. Tulajdonos: Mofém Vasas Sport Klub (2009-02-24 óta) TSI: 1 550 Fizetés: 78 eFt/hét Lapok: 0 Sérülések: Egészséges Betöltés... Betöltés...
Jelenlegi képességek Védés: 1/20 katasztrofális Védekezés: 5/20 középszerű Játékszervezés: 6/20 megfelelő Szélsőjáték: 2/20 pocsék Átadás: 7/20 jó Gólszerzés: 4/20 gyenge Pontrúgás: 5/20 középszerű
"Lehetsz mérges, hogy a rózsák közt tüskék vannak,de lehetsz boldog, hogy a tüskék közt rózsák vannak."
Fabian Böhlen (224929330) Deutschland 23 éves és 5 napos, következő születésnap: 2010-06-24
Forma: megfelelő, erőnlét: remek Népszerű fickó, aki lobbanékony és becsületes. Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van. Tulajdonos: Smörrebröd I.F. (2008-11-22 óta) TSI: 2 360 Fizetés: 106 eFt/hét Lapok: 0 Sérülések: Egészséges Specialitása: Erőteljes
Jelenlegi képességek Védés: 1/20 katasztrofális Védekezés: 2/20 pocsék Játékszervezés: 7/20 jó Szélsőjáték: 7/20 jó Átadás: 6/20 megfelelő Gólszerzés: 3/20 csapnivaló Pontrúgás: 4/20 gyenge
"Lehetsz mérges, hogy a rózsák közt tüskék vannak,de lehetsz boldog, hogy a tüskék közt rózsák vannak."
Egyszer, mikor hiba volt a Hattrick Organizerrel, mert nem tudott csatlakozni a szerverhez, akkor én használtam kicsit. Igaz annyit nem tud, mint a Hattrick Organizer, de nem rossz progi.
Tomattrick akkor jó, ha nem akarod vagy nem tudod telepíteni a Hattrick Organizert.
Szerdán egy erős argentín érkezik, hétvégén pedig az első, mind2 dolgát szeretném megnehezíteni. Esélyem nulla, mivel eladtam az űber kapusom és 3 kulcsemberem sérült.
"Fordul a gép, Folyik el az élet." - Thy Catafalque
A stadiont daruk és építési eszközök veszik körül. Az építkezés befejezésének várható időpontja 2010-03-18. Állóhelyek: 1000 Ülőhelyek: 1500 Fedett ülőhelyek: 2000 VIP-helyek: 0
A stadiont daruk és építési eszközök veszik körül. Az építkezés befejezésének várható időpontja 2010-03-18. Állóhelyek: 1000 Ülőhelyek: 1500 Fedett ülőhelyek: 2000 VIP-helyek: 0
elején mindenből egy, kivéve a segédedzőből, abból 9-et érdemes, ha azt akarod, hogy gyorsabban fejlődjenek a játékosaid. (többet nem érdemes, az már ront.)
jórészt taktikai cuccok. több oldalas, érdemes elolvasni.
Segítség (Köszönet Gabbernek)